Team up with the best
Traffic Lab Logo

Team Traffic Lab

Organisation

Sebastian er en del af de visionære kræfter der startede Traffic Lab i 2013. I dag fungerer han som ejer og administrerende direktør med ansvar for virksomhedens daglige drift. I bedste videnskabelige ånd, forholder han sig altid objektivt til laboratoriets konklusioner, og navigerer igennem store mængder data med sikker hånd.

Labtech
Sebastian
Sebastian

SEO

Som Traffic Labs svar på botanikere, kultiverer SEO-teamet vores organiske trafik til perfektion. Klimaet der arbejdes i, er så udfordrende som man kunne forestille sig. Alligevel har teamet formået at få vores ‘frø’ til at blomstre indenfor yderst beskedne tidsrammer.

Kasandra
Kasandra
Marie
Marie
Katarina
Katarina
IsItYou
Er det dig?

Marketing

Traffic Labs Marketing team er rumskibet med kurs mod ukendte galakser. På deres rejse gennem universet skaber de nye kunder, engagerer eksisterende, laver eksperimenter, og øger produkters brandværdi. Det fartøj teamet navigerer er utroligt alsidigt. Traffic Lab er i stand til at møde spillere på alle de mest effektive platforme, inklusive SoMe, E-mail, Display og SMS. Rejsen mod nye universer fortsætter!

Peter
Peter
Mads
Mads
Ian
Ian
Niclas
Niclas
Frederik
Frederik
Simone
Simone
Johannes
Johannes
Morten
Morten

Tech

Vores tech team er arkitekter af det DNA, der udgør Traffic Lab. En travl og boblende afdeling, hvor dygtige programmører fra flere forskellige baggrunde arbejder sammen om at bygge og udvikle nye teknologier, samt integrere dem i helstøbte produkter.

Medlemmerne af Traffic Labs tech team tæller front-end og back-end programmører, UX-udviklere og Data Analysts. Med hver deres sæt unikke kompetencer og Javascript som fællessprog sørger de for, at vores design konstant bevæger sig mod større simplicitet, lavere vægt, og perfektion i hver eneste detalje.

Bernd
Bernd
Rasmus
Rasmus
Wayand
Wayand
Daniel
Daniel
Cosmus
Cosmus
Nicolai
Nicolai
Michael
Michael
Mariana
Mariana

Graphics

Vores laboratoriums gale videnskabsmænd! Grafiker-teamet skaber visuelle indtryk der kan være både neonfarvede og eksplosive, såvel som blanke og beroligende. I tæt samarbejde med mange forskellige afdelinger, kombinerer de godt håndværk og kreativitet til en stærk eliksir.

Peter
Peter
Kim
Kim
Aksel
Aksel
Louise
Louise

Business

Et velfungerende laboratorium har behov for ordentlig finansiering og omhyggelig supervision. Vores dygtige business-afdeling håndterer budget og statistik for Traffic Labs mange eksperimenter. At være os bevidst om vores resultater - både økonomisk og konverteringsmæssigt - er altafgørende i forhold til at planlægge vores næste træk.

Kristoffer
Kristoffer
Kenneth
Kenneth

Sales

Traffic Labs salgsafdeling er videnskabsmændene i felten. De deltager i konferencer, skaber nye forretningsforbindelser, og gør gambling industrien klar over hvad præcist vores laboratorium har at tilbyde. Ligeledes plejer og udvider de eksisterende relationer med en professionalisme, der er blevet et varemærke for vores virksomhed.

Rasmus
Rasmus
Kasper
Kasper
Daniel
Daniel
IsItYou
Er det dig?

Content

Et modigt team af tekstforfattere udvikler og vedligeholder indholdet på Traffic Labs talrige hjemmesider. Som atomfysikere foran en kridttavle, er de i stand til at om-arrangere og omstrukturere materiale til enhver kontekst, alt imens de formår at fastholde brandets kerne.

Toke
Toke
Frans
Frans
Minttu
Minttu
Emilie
Emilie
Mikkel
Mikkel
Simon
Simon
Elina
Elina
henrik
Henrik

Office

Vores Office team er dygtige laboranter med begge ben på jorden og en solid viden om den kemi, der skal til for at holde sammen på et kreativt laboratorium. Med hjertevarm omhu, sikrer de, at resten af Team Traffic Lab har fantastiske arbejdsforhold.

Ziba
Ziba
Coco
Coco