Team up with the best
Traffic Lab Logo

Team Traffic Lab

Organisation

Tuomas og Sebastian er de visionære kræfter der startede Traffic Lab, og som fortsat stimulerer udviklingen af vores laboratorium.

Det er Sebastian, der varetager virksomhedens daglige drift. I bedste videnskabelige ånd, forholder han sig altid objektivt til konklusioner, og navigerer gennem store mængder data med sikker hånd. Alt imens fungerer Tuomas som en idéudvikler, og sørger for, at vores laboratorium er modstandsdygtigt overfor fremtidens udfordringer.

Sebastian
Sebastian
Tuomas
Tuomas

SEO

Som Traffic Labs svar på botanikere, kultiverer SEO-teamet vores organiske trafik til perfektion. Klimaet der arbejdes i, er så udfordrende som man kunne forestille sig. Alligevel har teamet formået at få vores ‘frø’ til at blomstre indenfor yderst beskedne tidsrammer.

Kasandra
Kasandra
Michael
Michael
Marie
Marie
IsItYou
Er det dig?

Marketing

Traffic Labs Marketing team er rumskibet med kurs mod ukendte galakser. På deres rejse gennem universet skaber de nye kunder, engagerer eksisterende, laver eksperimenter, og øger produkters brandværdi. Det fartøj teamet navigerer er utroligt alsidigt. Traffic Lab er i stand til at møde spillere på alle de mest effektive platforme, inklusive SoMe, E-mail, Display og SMS. Rejsen mod nye universer fortsætter!

Peter
Peter
Mads
Mads
Ian
Ian
Niclas
Niclas
Frederik
Frederik
Jacob
Jacob
Simone
Simone
Johannes
Johannes

Tech

Vores tech team er arkitekter af det DNA, der udgør Traffic Lab. En travl og boblende afdeling, hvor der findes dygtige programmører fra flere forskellige baggrunde. Hvad teamets medlemmer har til fælles er en passion for innovative løsninger, og frygtløshed overfor det uforudsete.

Bernd
Bernd
Wayand
Wayand
Daniel
Daniel
Michael
Michael
Mariana
Mariana
IsItYou
Er det dig?

Graphics

Vores laboratoriums gale videnskabsmænd! Grafiker-teamet skaber visuelle indtryk der kan være både neonfarvede og eksplosive, såvel som blanke og beroligende. I tæt samarbejde med mange forskellige afdelinger, kombinerer de godt håndværk og kreativitet til en stærk eliksir.

Peter
Peter
Kim
Kim
Salam
Salam
IsItYou
Er det dig?

Frontend

Frontend teamet er raket-byggerne, der integrerer Traffic Labs mange teknologier i helstøbte produkter. Med et øje for både brugervenlighed og drift-sikkerhed, stræber vores Frontend team konstant efter større simplicitet, lavere vægt, og perfektion i hver eneste detalje.

Rasmus
Rasmus
Steven
Steven
Nicolai
Nicolai
IsItYou
Er det dig?

Business

Et velfungerende laboratorium har behov for ordentlig finansiering og omhyggelig supervision. Vores dygtige business-afdeling håndterer budget og statistik for Traffic Labs mange eksperimenter. At være os bevidst om vores resultater - både økonomisk og konverteringsmæssigt - er altafgørende i forhold til at planlægge vores næste træk.

Kristoffer
Kristoffer
Cosmus
Cosmus
Kenneth
Kenneth
IsItYou
Er det dig?

Sales

Traffic Labs salgsafdeling er videnskabsmændene i felten. De deltager i konferencer, skaber nye forretningsforbindelser, og gør gambling industrien klar over hvad præcist vores laboratorium har at tilbyde. Ligeledes plejer og udvider de eksisterende relationer med en professionalisme, der er blevet et varemærke for vores virksomhed.

Rasmus
Rasmus
Kasper
Kasper
Sofie
Sofie
Daniel
Daniel

Content

Et modigt team af tekstforfattere udvikler og vedligeholder indholdet på Traffic Labs talrige hjemmesider. Som atomfysikere foran en kridttavle, er de i stand til at om-arrangere og omstrukturere materiale til enhver kontekst, alt imens de formår at fastholde brandets kerne.

Toke
Toke
Frans
Frans
Tiitta
Tiitta
Minttu
Minttu
Emilie
Emilie
Mikkel
Mikkel
Mari
Mari
Simon
Simon

Office

Vores Office team er dygtige laboranter med begge ben på jorden og en solid viden om den kemi, der skal til for at holde sammen på et kreativt laboratorium. Med hjertevarm omhu, sikrer de, at resten af Team Traffic Lab har fantastiske arbejdsforhold.

Ziba
Ziba
Heidi
Heidi
Coco
Coco
IsItYou
Er det dig?