Get your career started
Traffic Lab Logo

Career

The Sky is the Limit So Be the Best!

At Traffic Lab we strive to do things differently. We don’t like hierarchy or top-down management, and as our new colleague you’ll experience extensive freedom when it comes to choosing which projects to work on as well as how to organise your days.

Wellbeing and a positive work environment are high priorities to us and with these come proper settings. Our office is equipped with stationary computers and individual ergonomically correct working stations for all. In addition, we provide all types of tools you may need, whether that be a new mouse for your computer or a special programming environment.

We’re proud of the special work atmosphere we've managed to create at our laboratory. Through a non-competitive environment and the proper balance between passion-projects and routine assignments, we secure the foundation for the creativity that makes us best in the industry.

Below you’ll find a list of the current vacancies at Traffic Lab. You’re also welcome to send us an unsolicited application. Who knows, maybe you have the skills we never knew we needed!

The content team
Data data data

Benefits:

Flexible Work HoursFlexible Work Hours
Free Coffee & TeaFree Coffee & Tea
Public Transport Close ByPublic Transport Close By
Pension PlanPension Plan
Health-Care PlanHealth-Care Plan
Breakfast GatheringsBreakfast Gatherings
Non-Competitive EnvironmentNon-Competitive Environment
No Time-TrackingNo Time-Tracking
Social GatheringsSocial Gatherings
Table FoosballTable Foosball
Great LocationGreat Location
Skill DevelopmentSkill Development
Lunch PlanLunch Plan
Weekly Friday BarWeekly Friday Bar
Media

Social Media Manager med Business Manager erfaring søges!

Er du en ørn til Facebook annoncering, og er du på udkig efter det næste skridt i din karriere? Så har du fundet det rette sted.

Hos Traffic Lab ApS søger vi en skarp Social Media Manager med erfaring inden for Facebook annoncering til at gøre vores kampagner endnu bedre, og udvide vores tilstedeværelse til flere markeder.

Din uddannelse er underordnet men det er din erfaring ikke. Vi har brug for en profil som vi kan sparre med og som fagligt har noget at byde ind med.

Vi er et digitalt marketingbureau beliggende i København med speciale i affiliate marketing indenfor online gambling-branchen. Her er Social Media marketing på Facebook blandt vores spidskompetencer. Vores SoMe team er derfor travlt beskæftiget, og som vores nye Social Media Manager, vil du derfor have rigeligt med opgaver at se til.

Profilen vi søger er både nysgerrig og initiativrig, og så er det et ufravigeligt krav, at du har mere end 1 års erfaring med Facebook Business Manager.

I dagligdagen vil du indgå i tæt samarbejde med Traffic Labs andre afdelinger, når der skal koordineres kampagner og føres projekter til dørs. Vi forventer, at du hurtigt også vil komme til at præge dine egne opgaver ud fra dine styrker.

Stillingens opgaver:

 • Opsætte og udarbejde annoncer
 • Udvikling af SoMe strategier baseret på data
 • Annonce optimering
 • Koordinering af kampagner på tværs af afdelinger

Hvem er du?

 • Du har måske 1-3 års erhvervserfaring med Facebook Business Manager.
 • Du har masser erfaring med Facebook annoncering – og måske endda også annoncering på andre social media platforme.
 • Du har en personlighed der fylder noget, og er ikke bange for at prøve nye idéer af.
 • Du er selvfølgelig nysgerrig og åben for input.
 • Du må meget gerne vise hvem du er på en kreativ måde i din ansøgning.
 • Din uddannelse er slet ikke afgørende her – det er dine evner der tæller!

Praktisk:

Stillingen er fuld tid, med start hurtigst muligt. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Virksomheden tilbyder pensionsordning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kontaktinformation:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte CMO Peter Gunni på peter@trafficlab.dk eller 60 68 12 12.

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”SoMe-manager” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

content

Content Manager med Content Strategist potentiale

Traffic Lab ApS søger en Content Manager til vores kontor i Bredgade. Du kommer til at udfylde en vigtig opgave i vores Content-afdeling ved at kommunikere med vores netværk af freelancere og planlægge udformning af indhold til vores gambling relaterede hjemmesider. Du kommer ligeledes til at have stor indflydelse på udformning af indhold til Traffic Labs øvrige marketingkanaler. Vi ser således stillingen som et oplagt springbræt til et arbejde som Content Strategist eller lignende.

Det er ikke et krav at du har erfaring – hverken med gambling eller content arbejde. Til gengæld forventer vi, at du har et kæmpe drive, gode digitale færdigheder, og et udpræget talent for at holde mange bolde i luften på én gang.

Hvad kommer jeg til at lave?

Som vores content manager bliver din vigtigste opgave at forvalte kontakten til de talrige freelancere, der producerer indhold til Traffic Labs SEO-sider. Dette er en opgave, der kræver gode administrative færdigheder, et forkromet overblik, og en naturlig fornemmelse for hvad der er godt indhold, og hvad der ikke er.

Udover at indhente og opsætte indhold på vores hjemmesider, forventer vi, at du selv trives med at skrive, og at du på sigt vil være interesseret i at få indflydelse på hvordan vores virksomhed prioriterer og udformer tekstindhold. En del af dit beslutningsgrundlag i denne forbindelse vil bygge på oplæring i SEO, men præcis hvilken tilgang du tager, og hvad du vælger at bringe til bordet, er i høj grad op til dig selv.

Du vil få skrivebord i vores content afdeling, som lige nu tæller 3 fuldtidsansatte og 3 studentermedhjælpere. Da vores virksomhed har fokus på team processer, og du i din stilling vil få en stor kontaktflade, er det vigtigt for os, at du er socialt anlagt, og trives i et åbent kontormiljø.

Vores forventninger til dig

 • Du er måske nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere – og super motiveret! Din uddannelsesretning er ikke altafgørende, men du må gerne være kreativ, have tjek på at betjene en computer og være interesseret i digital marketing. Hvis du har tidligere erfaring med Wordpress vil det være et plus.
 • Stillingen indebærer ovennævnte faste arbejdsopgaver, men herudover er der tale om en stilling som du i høj grad selv kan være med til at forme, hvilket vi da også forventer at du gør. Allerede i din ansøgning ønsker vi at se, at du har en form for vision med stillingen, der passer sammen med dine kompetencer.
 • Som person er du åben og omstillingsparat, en dedikeret holdspiller, og lader dig ikke slå ud af mange opgaver på én gang. Du trives ligeledes med at arbejde indenfor et felt, hvor der findes meget få facit i forhold til måder at gøre tingene på.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk, og at du har veludviklede engelskkundskaber. Det er også et stort plus, hvis du behersker andre sprog. Særligt er det en fordel hvis du skriver fx tysk, svensk, norsk eller finsk. Herudover er kendskab til Excel og Wordpress en fordel.

Praktisk:

Stillingen er på fuld tid. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Kontaktinformation:

Hvis du vil høre nærmere om stillingen er du velkommen til at kontakte Frans Holland på frans@trafficlab.dk eller på tlf. 26 78 67 50.

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”Content-manager” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

sales

Sales Manager søges!

Kan du lukke de gode aftaler og er du ekspert i at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Så har vi jobbet til dig – og nej, det her er IKKE endnu en telemarketing-stilling!

Traffic Lab søger en Sales Manager, der er parat på at løfte vores salgsafdeling til nye højder. Om du er forholdsvis ny eller klar til næste skridt din karriere er ikke af stor betydning, men det vigtigste er at du kan fungere som vores ansigt udadtil, samt har salg for øje.

Traffic Lab er et digitalt marketingbureau med speciale i online spillebranchen. Derfor er vores Sales Team i dialog med en bred vifte af spiludbydere og på udkig efter de bedste aftaler. Det er både et spændende og afvekslende arbejde med masser af muligheder for at skabe resultater.

Som Sales Manager vil hovedparten af dine arbejdsopgaver bestå af salg af kommissions- og kampagneaftaler indenfor online gambling, såvel som administration, evaluering og vurdering af dine resultater og fremtidige indtjeningsmuligheder. Endeligt vil du også beskæftige dig med leadsalg til et potentielt kundegrundlag, der omfatter flere brancher.

Du kommer til at have mange bolde i luften på tværs af afdelinger, og forventes på kort sigt at kunne arbejde selvstændigt i evalueringen af dine resultater. Endeligt vil du også kunne forvente en række adhoc-opgaver, som er forbundet med din salgsrolle.

Stillingens opgaver:

 • Vurdere potentielle kundeemner.
 • Salg af Traffic Labs produkter og B2B ydelser.
 • Opbygge og vedligeholde kunderelationer.
 • Eksekvere nysalg, rådgivende salg, samt salg til eksisterende kunder.
 • Generel kundehåndtering.
 • Være selskabets ansigt udadtil.
 • Optimere vores aftaler med samarbejdspartnere.
 • Løbende adhoc-opgaver relateret til salg og administration.

Hvem er du?

 • Du har en baggrund indenfor salg.
 • Vi forestiller os at du er i begyndelsen af din karriere.
 • Du er udadvendt og skinner i dialogen med kunder.
 • Du nyder ansvar og trives med at tage ansvar for vigtige aftaler.
 • Du skriver/taler flydende engelsk og dansk. Øvrige fremmedsprog er et plus.
 • Du er en teamplayer, og ivrig efter at lære mere om både branchen og salg.
 • Du ser ’muligheder’ som nøgleord for din rolle, og forstår at sætte dig ind i kundens behov.
 • Det er et plus, hvis du har tidligere faglig erfaring indenfor online gambling eller leadsalg.

Praktisk:

Stillingen er fuld tid, med start hurtigst muligt. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Virksomheden tilbyder pensionsordning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kontaktinformation:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Sales Rasmus Hansen på: rasmus@trafficlab.dk

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”Sales-manager” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Marketing

Studentermedhjælper til marketing søges!

Traffic Lab søger dygtige studentermedhjælpere der kan hjælpe os med at håndtere den stadigt voksende strøm af digitale markedsføringskampagner.

Arbejdet finder sted på Traffic Labs kontor i Bredgade, hvor du vil få skrivebord i vores Marketing-afdeling. I virksomheden hersker et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, og her er højt til loftet i mere end én forstand.

Dine opgaver vil være alt fra Email Marketing til at bidrage til vores kampagner på. Social Media. For den rette ansøger, vil der dog være gode muligheder for udvikling og for at skabe sig et værdifuldt CV. En videre karriere indenfor Traffic Lab er også en mulighed.

Stillingens opgaver:

 • Opsætte, rette og skemalægge Email-kampagner
 • Analysere og evaluere på kampagner
 • Opdatere annoncer og content
 • Indhente stats fra kampagner
 • Betjene forskellige affiliate systemer
 • Lave organiske Facebook-opslag og Community Management
 • Ad hoc opgaver

Hvem er du?

Du er måske i gang med den første del af en uddannelse indenfor marketing eller andet, hvor online markedsføring har perspektiver.
Du har lidt kendskab til - og mod på at lære meget mere om digital markedsføring, Facebook-marketing, email marketing og affiliate marketing.
Hvis du også synes at casino og gambling er spændende, er det selvfølgelig et plus!

Du:

 • Har arbejdsdisciplin som en Sensei!
 • Går åbent til enhver opgave
 • Er helt komfortabel ved en computer og ønsker at blive endnu dygtigere!
 • Kunne leve af at være jonglør
 • Har en positiv indstilling
 • Er nysgerrig omkring online marketing og ønsker praktisk erfaring

Du skal være velkommen til at søge stillingen, også selvom din profil ikke matcher opslaget 100%. Måske har du nogle andre kvaliteter som vi slet ikke anede at vi manglede!

Praktisk:

Stillingen er 10-15 timer om ugen. Arbejdet finder sted på kontoret i Bredgade, København.

Der vil være nogen mulighed for fleksible arbejdstider i forhold til studie, men det er vigtigt, at du kan møde i dagtimerne indenfor normal arbejdstid.

Jobbet er timelønnet, og fastsættes efter kvalifikationer.

Kontaktinformation:

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”Marketing-Student” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Graphics

Talentfuld grafiker søges!

Hos Traffic Lab ApS søger vi en talentfuld grafiker til at gøre vores video-kampagner og hjemmesider endnu skarpere og flottere visuelt.

Vi søger dig som har masser af grafisk talent og kan betjene After Effects, Photoshop mm, men måske er på udkig efter praktisk erfaring. Hos Traffic Lab kommer du til at indgå i et team bestående af dig og to andre meget erfarne grafikere.

Vi forventer du har overblik og kan arbejde struktureret – også når det går stærkt.

Vi er et af Skandinaviens største affiliate marketing bureauer med speciale i casino og betting, og du vil som grafiker i Traffic Lab komme til at sætte et stort præg på det visuelle i vores kampagner.

Vi kan tilbyde en stor grad af ansvar og en spændende stilling, hvor du er med i alt fra idé-generering, grafisk udvikling, hjemmesideopsætning og meget andet.

I dagligdagen vil du indgå i vores grafiske team. Du vil desuden arbejde tæt sammen med vores Front-end afdeling og virksomhedens øvrige afdelinger.

Stillingens opgaver:

 • Udarbejde videoer til kampagner
 • Videreudvikling af grafisk materiale til web
 • Billedredigering og illustrationer
 • Grafik til social media
 • Web Design og Landing Pages
 • Email templates

Hvem er du?

 • Du har styr på Adobepakken – især After Effects og Photoshop
 • Du har sans for hvad der fungerer grafisk
 • Du har erfaring med at lave video/animation
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at illustrere
 • Du trives med ad hoc opgaver

Praktisk:

Stillingen er fuld tid, med start hurtigst muligt. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Virksomheden tilbyder pensionsordning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kontaktinformation:

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”Grafiker” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

content/seo

Studentermedhjælper til Content/SEO søges!

Traffic Lab søger en dygtig studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at håndtere den stadigt voksende strøm af indhold til vores mange gambling-relaterede hjemmesider og til at hjælpe med SEO på disse.

Arbejdet finder sted på Traffic Labs kontor i Bredgade, hvor du vil få skrivebord i Content/SEO-afdelingen. I virksomheden hersker et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, og her er højt til loftet i mere end én forstand.

Mange af dine opgaver vil være rutineprægede, og vil således ikke tage alt for meget fokus fra dit studie. For den rette ansøger, vil der dog være gode muligheder for udvikling og for at skabe sig et værdifuldt CV. En videre karriere indenfor Traffic Lab er også en mulighed.

Stillingens opgaver:

 • Uploade indhold og billeder på vores hjemmesider
 • Opdatere og SEO-optimere eksisterende indhold på vores hjemmesider
 • Forfatte nye tekster og indlæg til hjemmesider
 • Udarbejde keyword-analyser
 • Linkbuilding
 • Diverse SEO-opgaver
 • Betjene affiliate systemer
 • Researche og indhente data om casinoer
 • Ad hoc opgaver

Hvem er du?

Du er måske i gang med den første del af en uddannelse indenfor marketing eller andet, hvor online markedsføring har perspektiver. Du har lidt kendskab til - og mod på at lære meget mere om – SEO, copywriting, affiliate marketing og branding. Hvis du synes at casino og gambling er spændende, er det selvfølgelig et plus!

Du:

 • Har arbejdsdisciplin som en sensei
 • Er Wordpress haj – eller ønsker at blive det!
 • Kunne leve af at være jonglør
 • Har en positiv indstilling
 • Er nysgerrig på SEO og online marketing

Du skal være velkommen til at søge stillingen, også selvom din profil ikke matcher opslaget 100%. Måske har du nogle andre kvaliteter som vi slet ikke anede at vi manglede!

Praktisk:

Stillingen er 10-15 timer om ugen. Arbejdet finder sted på kontoret i Bredgade, København.

Der vil være nogen mulighed for fleksible arbejdstider i forhold til studie, men det er vigtigt, at du kan møde i dagtimerne indenfor normal arbejdstid.

Jobbet er timelønnet, og fastsættes efter kvalifikationer.

Kontaktinformation:

Hvis du vil høre nærmere om stillingen er du velkommen til at kontakte Frans Holland på frans@trafficlab.dk eller på tlf. 26 78 67 50.

Send ansøgning til applications@trafficlab.dk

Skriv ”student-ContentSEO” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!